Styrelse

Visit Village ekonomisk förening bildades fredagen den 25 november 2022. I samband med stämman och efterföljande konstituerande styrelsemöte tillsattes en styrelse och en rollfördelning gjordes. Vill du komma i kontakt med någon i styrelsen hittar du namn och kontaktuppgifter nedan. Styrelsen är geografiskt fördelad mellan de olika byar som ingår i Visit Village och innehåller både lokala företagare och entreprenörer.

Olle Forsberg, ordförande (Dala-Floda) olle.forsberg@outlook.com
Olle driver Entrébolaget Sverige med bas i Stockholm men verkar i hela landet. Entrébolaget säljer, levererar och monterar alla typer av skrapgaller, skrapmattor och entrémattor till entréer i offentliga miljöer. Så mycket han hinner hänger han dock i sitt hus i Dala-Floda där han också hyr ut en stuga.
Jonny Wikström, kassör (Siljansnäs) jonny.wikstrom@gmail.com
Jonny bor och verkar i Siljansnäs och är sedan många år engagerad i SiljansnäsResurssen, ett socialt företag som får människor i arbete. SiljansnäsResursen förenar socialt ansvarstagande för sina anställda och deltagare samtidigt som de bidrar till att upprätthålla och utöka det lokala serviceutbudet för den lokala befolkningen.
Lotta Backlund, vice ordförande och sekreterare (Vikarbyn) lotta@greenowltravel.se
Lotta driver sedan 2013 Green Owl Travel som erbjuder guidade dagsturer och spännande flerdagarsäventyr med fokus på Dalarnas natur och kultur. Lotta jobbar också som konsult och föreläsare inom turismbranschen samt driver ett sommarcafé, Viborgs holme, i Rättvik. Lotta bor i en liten by utanför Vikarbyn.
Elenor Sol Lärka, ledamot (Venjan) Elenor@venjannature.com
Elenor bor tillsammans med Martin och deras två små barn i Venjan. Tillsammans driver de Venjan Nature och sommartid även Bergsilder Forest camp i skogen utanför Venjan. Elenor är utbildad jägmästare och Martin har tidigare jobbat som IT-tekniker.
Britt Richloow, ledamot (Siljansnäs) Britt.richloow@gmail.com
Jan Ferlin, ledamot (Vikarbyn) jan@janferlin.com
Jan bor halvtid i Stockholm och halvtid i Vikarbyn där han har sina rötter. Jan driver eget och jobbar med frågor som berör grafisk design och varumärken.
Evalotta Ersson, ledamot (Dala-Floda) info@dalafloda-vardshus.se
Dan Marttinen, ledamot (Siljansnäs) infodan4@gmail.com